Nieuws van Jonkman Coating

 • Nieuwe huisstijl
  Nieuwe huisstijl
  Samen met de start van de nieuwbouw, wordt ook het nieuwe bedrijfslogo geïntroduceerd. Een nieuw beeldmerk dat de krachtenbundeling tussen IJdema Coating en Jonkman Coating symboliseert. De uiting van dit beeldmerk komt uiteraard ook terug op de nieuwe bedrijfskleding en de vrachtwagens. De website’s van beide bedrijven worden tevens aangepast en krijgen dezelfde uitstraling.
 • Nieuwbouw: Bouwen aan een perfecte laklaag
  Nieuwbouw: Bouwen aan een perfecte laklaag
  Exact 2 jaar na de samenvoeging van Jonkman Coating en IJdema Coating, zijn de grondwerkzaamheden begonnen van de nieuwbouw van Jonkman Coating. In 2 fases verrijst een compleet nieuw pand aan de Lemerij 11, op het bedrijventerrein de Veldkamp tussen Hengelo en Borne. De nieuwbouw is noodzakelijk om een nieuwe verticale poedercoatlijn, inclusief duurzame en kwalitatief zeer hoogwaardige voorbehandeling, te huisvesten. Hiervoor is een hoogte nodig van 23 meter. “Omdat we maximaal 15 meter hoog mogen bouwen, gaan we dus een put maken van 8 meter diep, waar de verticale installatie komt te staan. We waren op zoek naar een kavel van 20.000m² die voldoet aan onze wensen, zoals goede bereikbaarheid vanaf de snelweg en in de buurt", zegt directeur Harmen IJdema. "Met name vanwege het feit dat al onze medewerkers in de nabije omgeving wonen. En dat op een mooie zichtlocatie! We kunnen hier een toekomstbestendig bedrijf realiseren, waarbij we diverse duurzame maatregelen en innovatieve bedrijfsprocessen kunnen in- of doorvoeren." Naast de nieuwe techniek in de verticale installatie die, in combinatie met de geïntegreerde voorbehandeling, uniek is in Nederland, gaan we ook investeren in nieuwe laboratorium- en natlakfaciliteiten. De groei zit daar met name in producten voor Defensie. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in logistiek, efficiency en automatisering. Hierdoor zijn we klaar voor de vragen van onze huidige en toekomstige klanten (snelle levertijden, hoge kwaliteit, online informatie uitwisseling) en zullen we de komende jaren de positie en de goede naam, die we verworven hebben, verder kunnen uitbouwen. De eerste fase is naar verwachting in het 3e kwartaal van 2019 gereed.
 • Nieuwe editie Qualicoat specificaties
  Nieuwe editie Qualicoat specificaties
  Met ingang van 1 januari 2015 is editie 14 van de Qualicoat specificaties van kracht.
 • Approved Applicator Akzo
  Approved Applicator Akzo
  Jonkman Coating is opgenomen als approved applicator voor Interpon 1036, 2025 en 3020.
 • Kwaliteit is geen toeval
  Kwaliteit is geen toeval
  Met de vereiste kennis van de ondergrond, levensduurverwachting, reiniging, productieprocessen, wet- en regelgeving kan aan de verwachtingen van de markt worden voldaan.

Diensten
Jonkman Coating is uw partner als het gaat  om chemisch voorbehandelen, poedercoaten en natlakken.
Goed opgeleide teams staan voor u klaar om uw producten de meerwaarde te geven die uw producten verdienen.
Markten

Jonkman Coating is actief in een groot aantal markten.
klik op een specifieke markt voor meer informatie of neem contact met ons op.

Projecten
Bekijk hieronder een aantal recent opgeleverde projecten welke door Jonkman Coating zijn behandeld
Contact

Jonkman Coating BV
Beitelstraat 16, 7556 NC Hengelo Ov
Postbus 422, 7550 AK Hengelo Ov
T 074 2916875 F 074 2421438
info@jonkman-coating.nl
www.jonkman-coating.nl